Verzendkosten
Verzendkosten Verzendkosten € 2.95
        Vanaf € 150,00 gratis

Majesteitjes.nl

Verzenden en Retourneren

Verzenden


Majesteiteitjes hanteert binnen Nederland standaard € 2,95  verzendkosten per bestelling ongeacht het aantal bestelde producten.
Bestellingen vanaf € 150,00 worden gratis verzonden. Uitzondering hierop zijn bestellingen verzonden onder rembours.


Voor verzenden naar Begië berekenen wij €  5,95 per bestelling.

Voor andere landen binnen en buiten de EU gelden andere tarieven.


Wij streven ernaar om uw bestelling na ontvangst van de betaling binnen 2-3 werkdagen te verzenden, tenzij anders is overeengekomen met de koper.

Bestellingen worden verzonden met PostNL en DHL FOR YOURetourneren


Mocht u een artikel onverhoopt willen retourneren, dan kan dit zonder opgaaf van redenen binnen de in de algemene voorwaarden (art. 6.1.) gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
U dient deze in dezelfde of een soortgelijke degelijke verpakking onbeschadigd en ongedragen voldoende gefrankeerd te retourneren met aangehecht label.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Artikelen uit de outlet kunnen retour, hiervoor krijgt u een tegoed dat eventueel later besteed kan worden.
Artikelen die buiten de webshop om besteld zijn kunnen niet retour en geen geld terug.

Voor retouren graag even contact opnemen met klantenservice@majesteitjes.nlWij attenderen u graag op het volgende
:

* Majesteitjes behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen, waarvan wij van mening zijn dat deze zich niet in de originele staat bevinden, te weigeren.

* Majesteitjes is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.

Kate Mack Microbe Fun & Fun Ruba Cuori